İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

Bireysel Araç Kiralamanız için 5 Sebep

Uzun süreli araç kiralama konusunda sebeplere başlamadan önce araç kiralamanın avantajları hakkında kısa bir bilgilendirme yapmak gerekir. Araç kiralama en pratik yöntemlerden birisidir. Örneğin lüks ve konfora düşkün biriyseniz ve sık, sık araç değiştirmek durumunda kalıyorsanız dahası bu aracın bakım ve tamir masraflarının da sizin lüksünüzü aşacağı ortadır bunun için oto kiralama en pratik yöntemlerin başında gelir.

 Aracınız yoksa

Eğer ki büyük bir şehirde yaşıyorsanız ve de bir aracınız yoksa o zaman araç kiralamak sizin için en büyük nedenlerden birisidir. Çünkü ulaşım sıkıntısı sizin günlük yaşantınızı ciddi anlamda etkileyecektir.  Hatta tatil günlerinizde sırf aracınız yok diye dışarıya çıkmadığınız günleriniz de olmuştur.

Aracınız yetersizse

Kalabalık bir ailede yaşıyor olabilirsiniz ya da karı koca olarak çalışıyorsunuz ve istikametiniz farklı yönler oluyor. Bu durumda ikinci bir aracı almak yerine uzun süreli araç kiralamak sizin için en doğru karar olacaktır.

Sık iş gezileri için

Çok sık olarak iş gezilerine çıkıyorsanız ya da elemanlarınızı gönderiyorsanız o zaman bireysel ya da kurumsal anlamda uzun süreli araç kiralama hizmeti alabilirsiniz. Bu sayede seyehat öncesinde ve sonrasında aracın bakım masraflarından kurtulmuş olursunuz.

Seyahatinizi riske atmamak için

Gideceğiniz yere güvenli bir şekilde varıyor olmak önemlidir. Bu nedenle de kiralayacağınız aracın tüm bakımlarının düzenli yapıldığını biliyor olmanız sizin can güvenliğinizin 1. Aşamasını da tamamlamış olacaktır. Bunun yanı sıra kiraladığınız araç sıfır ya da bir yaşında olduğu için arıza ya da güvenlik sorunu gibi durumlarla karşılaşmazsınız.

Seyahat özgürlüğünüzü yakalamak için

Seyehat etmesini çok seviyorsanız bu sizin için güzel olacaktır. Çünkü çok gezmek demek aynı zamanda aracın kilometresinin de artması demektir. Kendi aracınızla gezdiğinizde ne kadar fazla kilometre yaparsanız bu aracın ikinci el fiyatını da o kadar etkileyecektir.


Etiketler: Bireysel Araç Kiralamanız için 5 Sebep