İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

2017 Opel Yenilikleri

Geçtiğimiz günlerde Opel Türkiye genel müdürü Özcan keklik İstanbul’ da bir basın toplantısı düzenledi ve bu toplantıda otomobil pazarını geniş ölçüde değerlendirerek Opel’in yenilikleri hakkında bilgiler verdi.2017 yılında pazara sunacakları yeni Opellerin özelliklerine değindi. Kekli 2016 yılında Avrupa’ da Opel için iyi bir dönem geçtiğini ve yaklaşık olarak 1 milyon adet satış rakamına ulaştıklarını söyledi. Buna göre Opel Avrupa pazarındaki payını daha fazlaca artırmış olacak.

Ülkemizde otomobil pazarının bir önceki yıla oranda 4,3 oranında artmış olduğunu görebiliyoruz. Temmuz’da otomobil satışları zor geçmiş olmasına karşın Ağustos ayında bu zor dönem ciddi oranda düzeldi ve toparlandı. Kasım ayına bakıldığında ise % 44 oranında büyüyerek rekor kırdı.  Opel ise bu pazarda satış karını % 18 oranında artırdı bu da demek oluyor ki ülkemizde tercih edilen ilk 3 otomobil markası arasında yer alıyor.

Bizlerde artık dünyaya yakından ayak uyduruyoruz. Çünkü artık bizlerde otomobildeki rahatlığı ve konforu tatmış insanlarız. Şu an yeni doğan nesle baktığınız zaman artık hepsinin doğuştan otomobil ile tanıştığı dolayısıyla bunun bir lüks olmaktan çıktığı ve ihtiyaç halini aldığı da ortadadır. Neredeyse her evde bir ya da iki araç bulunuyor. Bu araçlar eskilere göre daha yüksek modellerden oluşuyor. Hatta araç almayı tercih etmeyenler ise bireysel kiralama yöntemini tercih ederek bu hizmetten yararlanmaya çalışıyorlar.

Bireysel kiralama sistemi satın almadan daha başarılı bu nedenle de insanlar sıfır bir araç almak yerine sıfır araçları kiralama peşine düştüler. Bu da birçok kiralama firmasının da aynı şekilde ekmek yemesine neden oluyor. Kısacası otomotiv sektörünün her geçen gün biraz daha büyüyüp gelişmiş olduğunu görebiliyoruz. Bu da insanların artık otomobil alırken konforunu daha fazla tercih etmesine neden oluyor.


Etiketler: 2017 Opel Yenilikleri